Die Klaagpsalm as struktuur vir die dinamiek van geloofstransformasie tydens 'n geloofskrisis - Malan, J. R. (Johannes Roux), 1966- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.