Die konsepsuele determinante van senior primere leerkragte se praktyk van wiskundeonderrig - Fillis, I. N.(Ismail Nicholas) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.