Die kritiek teen die tradisionele skool : 'n historiese-pedagogiese studie van enkele eksemplare uit die Suid-Afrikaanse onderwysgeskiedenis - Willemse, Michael Johan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.