Die landelike-stedelike oorgangsone van Stellenbosch : 'n ondersoek na die bewaring van die oorgangsone in die lig van toekomstige stedelike uitbreiding - Swart, Gerhardus Paulus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.