Die ligging van nywerheidsgebiede in verhouding tot lae-inkomste woongebiede in die Kaapse metropool - Van Zyl, J. le R.(Johannes le Roux) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.