Die messiaanse ekklesiologie as rigting vir die kerk van die toekoms : 'n bespreking van Jurgen Moltmann se ekklesiologie - Strauss, Jacobus Johannes de Wet,1966- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.