Die Nederduitsch Hervormde Kerk van Afrika as christusbelydende volkskerk met spesifieke verwysing na artikel 3 van die kerkwet - Pansegrouw, Jacobus Gustavus,1957- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.