Die pneumatologiese kragveld van bekeringsprediking in die bediening van C.H. Spurgeon - Van Heerden, Christo Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1990.