Die problematiek van die geestelike toerusting van bekeerlinge uit die Islam - Van Wijk, J. H.(Johannes Hendrik),1964- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.