Die rol van plaaslike owerhede in plaaslike ekonomiese ontwikkeling - Le Roux, Pierre-Jean (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streeksbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.