Die sielkundige denke van Carl Gustav Jung : religie of antropologie? - Smit, Pieter du Toit,1966- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.