Die sintese en gebruik van chemiese merkers vir biogene amienderivate wat oor asiridiene verval - De Kock, Schalk Stefanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.