Die sosiale en administratiewe probleme gepaardgaande met verstedeliking in die Kaapse metropolitaanse area - Neethling, H.(Hilletje) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.