Die stigting van die gemeente Buffeljagsrivier : 'n ekklesiologiese weergawe en evaluering - Du Pisanie, B. H. J.(Barend Hendrik Jacobus),1964- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.