Die taksering en ontwikkeling van groepbegeleidingsvaardighede as 'n gedragsdimensie van onderrigleiers - De Villiers, Pierre (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.