Die toekoms van die Jonkershoekvallei : 'n ondersoek na die bewaring van en beheer oor sensitiewe natuurgebiede in privaat besit - Trumpelmann, Anine (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.