Die toerustingsfunksie van die pastor met die oog op die verhoogde terapeutiese funksie van die gemeenskap van die gelowiges in die pastoraat - Blom, Jurie J.(Jurie Johannes),1960- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.