Die verhouding tussen die pers en die politiek : standpunte oor die Suid-Afrikaanse mediabeperkings van 1985-1986 - Jacobs, Johanna Magretha (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.