Die voorspellingsgeldigheid van 'n psigometriese toetsbattery vir keuring van 'n heterogene groep vakleerlinge - Horn, J.(Jan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Full text to be digitised and attached to bibliographic record.