Die vormende invloed van die kind op die volwassene in die opvoedingsituasie : 'n fundamenteel-agogiese studie - Brand, Heinie Andre (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit Van Stellenbosch, 1990.