Emosionele probleme by pasiente van algemene mediese praktisyns en die siening van kliniese sielkundiges deur algemene mediese praktisyns - Du Pisani, Louis Almero (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.