Evaluering van die ekwilibrium-verkeerstoewysingstegniek in vervoermodellering d.m.v. die EMME/2-vervoermodel - Foster, F. H.(Frederick Hugo) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.