Gehoorgestremdheid by jong kinders : psigo-sosiale implikasies vir die gesin - De Swardt, Hendrika Louw (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.