Gemeente-ontvriesing : 'n kritiese bespreking van die ontvriesingsmetodieke van die 'Church Growth'-beweging en Lawrence O. Richards - De Villiers, P. W.(Pieter Wouter),1961- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.