In situ stelselidentifikasie van magnetiese spanningstransformators - Potgieter, A. P.(Andreas Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.