Integrering van maatskaplikewerk-navorsing en maatskaplikewerk-hulpverlening met behulp van meetinstrumente en evalueringsprosedures - Fourie, Sulina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.