Invloed van stikstofdraers as bobemesting op vegetatiewe groei, opbrengskomponente en kwaliteit van die koringcultivars Palmiet en SST 66 - Prins, Andre (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.