Israel in Kanaan : 'n histories-argeologiese ondersoek na die vestiging van die Israeliete in die Yster I-tyd - Van der Westhuizen, Nicolaas Jacobus Gerhardus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1990.