Kennis en verbeelding : 'n krities-wysgerige ondersoek van die rol van verbeelding in die kennisproses - Olivier, A.(Abraham) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Lit. et Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.