Kollektering, bevriesing, ontdooiing en evaluering van skaap- en boksemen - Du Toit, Etienne Frederick (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.