Liggaamsbeeld : 'n vergelyking tussen studente in menslike bewegingskunde en in sielkunde - Ellis, Engela G.(Engela Gertruida) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.