Maagkarsinoom : 'n ondersoek by die gastroenterologie-eenheid, Tygerberg-hospitaal na die waarde van die kliniese beeld, HLA-bepaling en siftingstoetse om gevorderde maagkarsinoom aan te dui - Van Eeden, P. J.(Petrus Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Een kopie mikrofiche.