Mislukkingsvoorspelling vir handels- en vervaardigingsondernemings, veral met inagneming van verskillende tydsdimensies - Olivier, Pierre (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.