n Besinning oor 'n pedagogies-verantwoordbare skoolkurrikulum vir multikulturele Suid-Afrika - Dreyer, Laurie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.