n Dogmatiese oorsig oor die probleem van God se betrokkenheid in die geskiedenis en die interpretasie daarvan - Du Toit, Stephanus Francois,1966- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.