'n Empiriese ondersoek na verskillende organisatoriese stressors oor verskillende hierargiese vlakke by 'n plaaslike owerheid - Cloete, Marlene (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Econ.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.