n Finansiele voordeel-koste-analise vir die verskaffing van besproeiingswater vanuit die Theewaterskloofdam aan die Eersteriviervallei - Stander, Johannes Lukas (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. (Agric.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.