n Fundamenteel-pedagogiese studie van die moontlikheid van gemeenskapsgerigte onderwys in Suid-Afrika - Van der Merwe, Pieter Daniel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.