'n Kritiese evaluering van die sosio-politieke dimensie in die relasionele groeimodel van Howard J. Clinebell - Van der Merwe, A. F. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1990.