n Lewensstyltipering van damestudente : met spesifieke verwysing na modebewustheid en klere-orientasie - Terblanche, R. M.(Rhelda Matilda) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ekon.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.