n Literatuuroorsig : die rol van irrasionele kognisies en lokus van kontrole by godsdiens - Louw, Jeanne (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.