'n Ondersoek na die leerstyle van 'n groep junior sekondere leerlinge : 'n opvoedkundig-sielkundige perspektief - Brooks, Edwin McArthur (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.