n Ondersoek na die moontlikheid of 'n indiwidu in 'n bepaalde studierigting gekenmerk word deur 'n tipiese persoonlikheidsprofiel - Maartens, Anita (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.