'n Ondersoek na die verhouding tussen die praktykteorie en die praktyk van die ouderlingsamp in die Ned. Geref. Kerk Vredendal - Hougaard, Jan Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1990.