n Ondersoek na sommige aspekte van superovulasie en embrio-oorplasing by angorabokke - Langenhoven, Frederick Jakobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.