'n Ondersoek na taalmediumagterstande en die druiping van leerlinge met besondere verwysing na skole van die Departement Onderwys en Kultuur: Raad van Verteenwoordigers - Broeksma, Mathilde Myra (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.