n Opvoedkundig-sielkundige ondersoek na die aanpassing van Afrikaanssprekende blanke standerd vyf-kosgangers in Windhoek - Pietersen, Adriaan Johannes Christiaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.