n Sielkundige ondersoek na die funksionaliteit van die teologiese student se huweliksfunksionering - De Beer, Hilze (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.