n Statistiese analise van die eienskappe en veranderlikheid van bolugtoestande oor die somerreenvalgebied van Suid-Afrika : met spesiale verwysing na haelvoorkoms - Le Roux, Niel Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.