n Teologies-etiese evaluering van die universele verklaring van menseregte van die VVO van 1948 - Burger, Hermanus Crous,1966- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.